Toggle title

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Werkwijze

Het eerste persoonlijke contact is meestal telefonisch met het doel om kennis te maken.

In dit gesprek komt de vraag of het probleem naar voren waarmee u geholpen wil worden. Dat kan uiteenlopen van vragen over vormen, interieur, exterieur, licht, styling, u vertelt! Samen maken we een vrijblijvende afspraak om elkaar te gaan zien. In de aanloop hiernaartoe neem ik alvast de tijd vooronderzoek te doen en na te denken over oplossingen voor uw vraag of probleem.

Tijdens onze eerste ontmoeting gaan we samen dieper in op uw wensen en maken een begin naar het zoeken van de oplossing(en). Al het materiaal wat u verzameld heeft komt aan bod, dat kunnen zijn: al bestaande bouwtekeningen, voorkeuren van vormen, kleur, sfeerbeelden, u bent diegene die mij input geeft. Ik stel u vragen om erachter te komen wat voor u functioneel is en wat het beste bij u past. Wie bent u? Dit is (samen met uw vraag) van essentieel belang voor mij als vormgever.

Uit dit gesprek haal ik de facetten die samen met het vooronderzoek uiteindelijk gaan resulteren in een prachtig (voor)ontwerp. Dit zal functioneel n verrassend zijn. Ik maak o.a. gebruik van 3D visualisatie; u ziet zeer realistisch wat de oplossing gaat worden.

Vervolgens overleggen we samen de rolverdeling, fasering, planning en de financiën. Mijn doel is om een juweel van een ontwerp te realiseren waarin u centraal staat! En als ons dat samen lukt dan ben ik heel trots en blij.

OPTIONEEL
Optioneel
OPTIONEEL
Optioneel
OPTIONEEL
Optioneel
OPTIONEEL
Optioneel
SHARE