Het draagbare spatscherm!

Hoe kunnen we onszelf en elkaar extra beschermen in o.a. de winkels tijdens de coronacrisis?

Het idee is een draagbaar spatscherm. Hierbij presenteer ik mijn prototype van het “Crownball-19” racket. Van helder acrylaat/ polycarbonaat zodat we elkaars gezichten gewoon kunnen blijven zien. Je houdt het met één hand vast waardoor de kans dat je met je andere hand in je gezicht wrijft veel kleiner wordt. Je houdt het tegen je neus en beweegt daardoor mee als je bijv. draait!

Het is betaalbaar voor de winkelier/ ondernemer (prijs vanaf* 9,90 excl.btw.bij afname van minimaal 50 stuks) en makkelijk te hanteren en te desinfecteren. De vorm spreekt tot de verbeelding en brengt een glimlach!

Het doet wat het moet doen, het beschermd onszelf en elkaar, als de 1,5 meter afstand in het gedrang komt. En als we het virus straks van ons hebben afgeslagen, klikken we er een handvat (optioneel) op en spelen we er lekker potje “Crownball-19” mee. Oh ja de diameter van het blad is 19cm!

Ruim 30 jaar van mijn leven heb ik als ondernemer in mijn winkel gestaan en oplossingen bedacht en gecreëerd voor problemen waar ik met mijn klanten tegenaan liep. Nu zitten we met z’n allen in wellicht de grootste crisis ooit. Wekelijks zijn er in Nederland meer dan 7 miljoen medische mondkapjes nodig en die gaan ook nog eens bij het afval! Niet medische mondkapjes laten maar liefst 40-80% van de druppeltjes door, afhankelijk van het soort stof volgens het RIVM (https://nos.nl/l/233081 d.d.7mei2020) Hoe gaan we met deze situatie om en kunnen we toch blijven lachen, een heel belangrijk aspect in mijn leven. Zo kwam ik op mijn Crownball-19 racket. Functioneel maar met een knipoog naar waar velen naar uitzien!

P.S.: Inmiddels weten we beter. Koester je immuunsysteem, je lichaam is een geschenk. wens je veel licht en liefde. Rolf

PROBLEEM
Elkaar beschermen en toch zichtbaar blijven
DOELGROEP
Winkelend Publiek
UITDAGING
Functioneel draagbaar spatscherm, niet gezicht bedekkend, betaalbaar, herbruikbaar en mag geen beroep doen op medische voorraden in de wereld zoals mondkapjes etc..
MATERIAAL
Acrylaat/ Polycarbonaat
PRIJZEN
Vanaf 9,90 excl.BTW, minimale afname 50 stuks! Bij hoeveelheden boven de 500/ 1000 stuks gelden staffelkortingen.
BETALINGEN
Bij accoord offerte
VERZENDKOSTEN
Bij afname van meer dan 150 stuks, gratis!
LEVERTIJD
2-3 weken, of in overleg vanaf binnenkomst betaling.
FABRICAGE
Nederland
SHARE