Serie Matty

Sieraden kunnen iets vertellen en herinnerd ons vaak aan een speciaal moment.

Deze Familie/ Geboorte-hangers zijn in 24 of in 28mm ontworpen. Bij serie Matty heb ik de gelijkwaardige band tussen de partners vormgegeven in dezelfde volumes waardoor je ringen in verschillende maten en hoogtes krijgt. Ook hier weer in het centrum de familieband die ontstaat als je kinderen hebt. De banden van de partners en de familieband zijn altijd uitgevoerd in een andere kleur goud. Let op het detail van de kleur van de zetkastjes, deze matchen weer met de banden waar ze in liggen. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk in diverse kleur combinaties in 14* karaats goud.

De sieraden die ik ontwerp, worden ambachtelijk geproduceerd door meester goudsmeden in de Benelux. Van het ontwerp maak ik foto realistische afbeeldingen (zgn. renders) en een 3d print zodat je die in het echt kunt zien/ passen, vooral vast kunt houden. Daardoor weet je precies hoe het eindresultaat straks eruit gaat zien.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef ze passie en liefde mee.

Denk je nu, wow een van deze Familie-hangers zou ik ook wel willen! Speciaal voor mij ontworpen? Mail me dan gewoon op rolfengelen@lafacette.nl of app me op 06 337 327 73

OPDRACHT
Ontwerp een bijpassende hanger bij de Familie-ringen
UITDAGING
Het uitbeelden van gelijkwaardigheid en bescherming die de familieband geeft
MODEL
Matty
DOORSNEDEN
24-28mm
MATERIAAL
Gerecycled Goud 585
ONTWERP & COPYRIGHT
rolfjewelry.com
PRODUCENT
Van Dooren Diamonds
PRIJS
28mm, viersteens, roségoud met witgoud, zoals afgebeeld op de laatste foto, vanaf € 3.495,-
SHARE