Serie Cielke

Sieraden kunnen iets vertellen en herinnerd ons vaak aan een speciaal moment.

Deze Familie/ Geboorte-ring uit de serie Cielke geeft uiting aan de gelijkwaardige band van de partners (de twee delige scheen), met daarop de familieband samen, die ontstaat op het moment dat je kinderen hebt gekregen. Deze band loopt tot de onderkant van de scheen maar zo afgerond dat deze heerlijk comfortabel op de vinger rust. De briljanten (=diamant briljant slijpsel) liggen beschermd binnen de familieband. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk in diverse kleur combinaties in 14* karaats goud.

De sieraden die ik ontwerp, worden ambachtelijk geproduceerd door meester goudsmeden in de Benelux. Van het ontwerp maak ik foto realistische afbeeldingen (zgn. renders) en een 3d print zodat je die in het echt kunt zien/ passen, vooral vast kunt houden. Daardoor weet je precies hoe het eindresultaat straks eruit gaat zien.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef ze mijn passie en liefde mee.

Denk je nu, wow een van deze Familie-ringen zou ik ook wel willen! Speciaal voor mij ontworpen? Mail me dan gewoon op rolfengelen@lafacette.nl of app me op 06 337 327 73

OPDRACHT
Ontwerp een Familie/ geboorte-ring
UITDAGING
Het uitbeelden van de onderlinge banden samen met dat deze dagelijks te dragen is!
SERIE
Cielke
MATERIAAL
Gerecycled Goud 585
EDELSTENEN
Diamant briljant slijpsel, Loepzuiver, kleur D/E, triple excellent slijpvorm.
ONTWERP & COPYRIGHT
rolfjewelry.com
PRODUCENT
Van Dooren Diamonds
LEVERTIJD
Deze zal vanaf de eerste persoonlijke ontmoeting ongeveer 6 weken bedragen, afhankelijk van de vraag! De stappen zullen zijn: Intake-ontwerp-3D print-goedkeuring-productie-gravure en de feestelijke overhandiging
PRIJS
vanaf € 2.750,- (in 14 karaats witgoud met roségoud, zoals op de laatste twee foto's)
SHARE

Model Cielke 03b

Solderen zettingen