Serie Cielke

Sieraden kunnen iets vertellen en herinnerd ons vaak aan een speciaal moment.

Deze Familie/ Geboorte-ring uit de serie Cielke geeft uiting aan de gelijkwaardige band van de partners (de twee delige scheen), met daarop de familieband samen, die ontstaat op het moment dat je kinderen hebt gekregen. Deze band loopt tot de onderkant van de scheen maar zo afgerond dat deze heerlijk comfortabel op de vinger rust. De briljanten (=diamant briljant slijpsel) liggen beschermd binnen de familieband. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk in diverse kleur combinaties in 14* karaats goud.

De sieraden die ik ontwerp, worden allemaal gemaakt in Nederland door goudsmeden met jarenlange ervaringen. Van het ontwerp maak ik foto realistische afbeeldingen (zgn. renders) en een 3d print zodat je die in het echt kunt zien/ passen, vooral vast kunt houden. Daardoor weet je precies hoe het eindresultaat straks eruit gaat zien.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef ze mijn passie en liefde mee.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag dat ik vrijblijvend contact met je op neem, mail je op rolfengelen@lafacette.nl of app./ bel me op 0626078666

OPDRACHT
Ontwerp een Familie/ geboorte-ring
UITDAGING
Het uitbeelden van de onderlinge banden samen met dat deze dagelijks te dragen is!
SERIE
Cielke
MATERIAAL
Gerecycled Goud 585
ONTWERP & COPYRIGHT
Rolf Engelen
PRODUCENT
Nederlands fabricaat
SHARE