Serie Nina

Sieraden kunnen iets vertellen en herinnerd ons vaak aan een speciaal moment.

Deze Familie/ Geboorte-oorstekers zijn in 8-9-10,5mm ontworpen. Bij de serie Nina heb ik de gelijkwaardige band tussen de partners vormgegeven in een enkele band aangezien je ze per paar draagt. Ook hier weer in het centrum de familieband die ontstaat als je kinderen hebt samen met daarin een briljant (=diamant briljant slijpsel). De uitdaging was hier vooral de juiste verhoudingen te creëren, niet eenvoudig door de minuscule maatvoering. De banden van de partners en de familieband zijn altijd uitgevoerd in een andere kleur goud. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk in diverse kleur combinaties in 14* karaats goud.

De sieraden die ik ontwerp, worden ambachtelijk geproduceerd door meester goudsmeden in de Benelux. Van het ontwerp maak ik foto realistische afbeeldingen (zgn. renders) en een 3d print zodat je die in het echt kunt zien/ passen, vooral vast kunt houden. Daardoor weet je precies hoe het eindresultaat straks eruit gaat zien.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef mijn passie en liefde mee.

Denk je nu, wow een van deze oorstekers zou ik ook wel willen! Speciaal voor mij ontworpen? Mail me dan gewoon op rolfengelen@lafacette.nl of app me op 06 337 327 73

Je kunt ook kijken op mijn speciale sieraden website rolfjewelry.com

OPDRACHT
Ontwerp oorsieraden bijpassend bij alle familie-sieraden
UITDAGING
Zonder het thema uit het oog te verliezen een krachtig ontwerp te creëren van maximaal 12mm
SERIE
Nina
MATEN
8mm - 9mm - 10,5mm
MATERIAAL
Gerecycled Goud 585
ONTWERP & COPYRIGHT
Rolf Engelen
FABRICAGE
Made in Belgium
SHARE