Model Carmen

Sieraden kunnen iets vertellen en herinnerd ons vaak aan een speciaal moment.

Deze Familie-ring model Carmen geeft uiting aan de gelijkwaardige band van de partners (de twee delige scheen), met daarop de familieband samen, die ontstaat op het moment dat je kinderen hebt gekregen. Deze band loopt tot de onderkant van de scheen maar zo afgerond dat deze heerlijk comfortabel op de vinger rust. De briljanten (=diamant briljant slijpsel) liggen in rail binnen de familieband. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk in diverse kleur combinaties in 14* karaats goud.

De sieraden die ik ontwerp, worden ambachtelijk geproduceerd door meester goudsmeden in de Benelux. Van het ontwerp maak ik foto realistische afbeeldingen (zgn. renders) en een 3d print zodat je die in het echt kunt zien/ passen, maar vooral vast kunt houden. Daardoor weet je precies hoe het eindresultaat straks eruit gaat zien.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef ze mijn passie en liefde mee.

Denk je nu, wow deze Familie-ring zou ik ook wel willen! Speciaal voor mij ontworpen? Mail me dan gewoon op rolfengelen@lafacette.nl of app me op 06 337 327 73

Je kunt ook kijken op mijn speciale sieraden website rolfjewelry.com

OPDRACHT
Ontwerp een Familie/ geboorte-ring
UITDAGING
Het uitbeelden van de onderlinge banden samen dat deze dagelijks te dragen moet zijn
MODEL
Carmen
MATERIAAL
Gerecycled Goud 585
ONTWERP & COPYRIGHT
rolfjewelry.com
PRODUCENT
Made in Belgium
SHARE