Serie Jasmijn

Mijn Sieraden vertellen een verhaal en herinnerd je aan een speciaal moment, persoon of gedachte.

Deze Familie-armbanden passen geheel in het thema van alle andere familie sieraden. Serie Jasmijn is opgebouwd uit twee gelijkwaardige banden met bovenop de familieband en een extra band om deze nog extra te versterken. Een vernuftige sluiting en de briljanten maken het helemaal af. De banden van de partners en de familieband zijn altijd uitgevoerd in een andere kleur goud. In deze familie-band zitten in rail de briljanten welke de ouders en aantal kinderen symboliseren. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk in diverse kleur combinaties in 14* karaats goud.

Ook heb ik een luxe briljant versie ontworpen, die toch zeer subtiel oogt. De buitenmaat van deze extra band is 40 millimeter en bezet met ruim 100 briljantjes (=diamant briljant slijpsel)

De sieraden die ik ontwerp, worden ambachtelijk geproduceerd door meester goudsmeden in de Benelux. Van het ontwerp maak ik foto realistische afbeeldingen (zgn. renders) en een 3d print zodat je die in het echt kunt zien/ passen, vooral vast kunt houden. Daardoor weet je precies hoe het eindresultaat straks eruit gaat zien.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef ze passie en liefde mee.

Denk je nu, wow deze armband zou ik ook wel willen! Speciaal voor mij ontworpen? Mail me dan gewoon op rolfengelen@lafacette.nl of app me op 06 337 327 73

Je kunt ook kijken op mijn speciale sieraden website rolfjewelry.com

OPDRACHT
Ontwerp een bijpassende armband bij de andere familie-sieraden
UITDAGING
Stijlvol, eenvoudig om verliefd op te worden
SERIE
Jasmijn
MAAT
50 x 60mm, extra beschermring 40mm
MATERIAAL
Gerecycled Goud 585
ONTWERP & COPYRIGHT
Rolf Engelen
FABRICAGE
Made in Belgium
SHARE