Serie Alexandra

Sieraden kunnen iets vertellen en herinnert ons vaak aan een speciaal moment.

De Familiering geeft uiting aan de gelijkwaardige band van de partners (de twee delige scheen), met daarop de familieband samen, die ontstaat op het moment dat je kinderen hebt gekregen.

Bij deze serie Alexandra komen daar de twee banden bij die je hebt met de ouders. De briljanten geven alle kinderen aan, jullie zelf en de ouders. Je kunt ook kiezen om de kinderen en jullie zelf uit te beelden met stenen en de ouders als band. Er zijn diverse kleur combinaties mogelijk in 14* karaats goud.

De sieraden die ik ontwerp, worden ambachtelijk geproduceerd door meester goudsmeden in de Benelux. Van het ontwerp maak ik foto realistische afbeeldingen (zgn. renders) en een 3d print zodat je die in het echt kunt zien/ passen, vooral vast kunt houden. Daardoor weet je precies hoe het eindresultaat straks eruit gaat zien.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef ze passie en liefde mee

Denk je nu, wow deze Familie-ring zou ik ook wel willen! Speciaal voor mij ontworpen? Mail me dan gewoon op rolfengelen@lafacette.nl of app me op 06 337 327 73

Je kunt ook kijken op mijn speciale sieraden website rolfjewelry.com

OPDRACHT
Creeer een ring waarin de band van moeder, kind en ouders visueel wordt
UITDAGING
Eenvoudig, dagelijks draagbaar, comfortabel en sierlijk
SERIE
Alexandra
MATERIAAL
Gerecycled Goud 585
ONTWERP & COPYRIGHT
Rolf Engelen
FABRIKANT
Made in Belgium
SHARE