Serie Alexandra

Sieraden kunnen iets vertellen en herinnert ons vaak aan een speciaal moment.

Deze Familiering XL geeft uiting aan de gelijkwaardige band van de partners (de twee delige scheen), met daarop de familieband samen, die ontstaat op het moment dat je kinderen hebt gekregen.

Bij deze serie Alexandra komen daar de twee banden bij die je hebt met de ouders. De briljanten geven alle kinderen aan, jullie zelf en de ouders. Je kunt ook kiezen om de kinderen en jullie zelf uit te beelden met stenen en de ouders als band. Er zijn diverse kleur combinaties mogelijk in 14* karaats goud.

De sieraden die ik ontwerp, worden allemaal gemaakt in Nederland door goudsmeden met jarenlange ervaringen. Van het ontwerp maak ik foto realistische afbeeldingen (zgn. renders) en een 3d print zodat je die in het echt kunt zien/ passen, vooral vast kunt houden. Daardoor weet je precies hoe het eindresultaat straks eruit gaat zien.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef ze passie en liefde mee

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag dat ik vrijblijvend contact met je op neem, mail je op rolfengelen@lafacette.nl of app./ bel me op 0626078666

OPDRACHT
Creeer een ring waarin de band van moeder, kind en ouders visueel wordt
UITDAGING
Eenvoudig, dagelijks draagbaar, comfortabel en sierlijk
SERIE
Alexandra
MATERIAAL
Gerecycled Goud 585
ONTWERP & COPYRIGHT
Rolf Engelen
FABRIKANT
Made in The Netherlands
SHARE