Zenden en ontvangen

Sieraden kunnen iets vertellen en herinnerd ons vaak aan een speciaal moment.

Deze Familie/ Geboorte-hangers zijn ontworpen in de doorsnee maten 18 en 21mm. Bij deze serie Luna heb ik me laten inspireren door een parabool antenne. Deze kan jou licht en liefde zenden en ontvangen. Ik vind dat een mooie gedachte voor wie op zoek is naar een sieraad welke een voor jou speciaal moment of gebeurtenis moet vormgeven. Samen met een voor jou betekenisvolle lasergravure wordt deze hanger een uniek sieraad. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk in diverse kleur combinaties in 14/18* karaats goud.

De sieraden die ik ontwerp, worden ambachtelijk geproduceerd door Van Dooren Diamonds.

Het wederzijds contact is voor mij een van de belangrijkste aspecten om een goed gevoel te krijgen wie jij bent en wat het beste bij je past. Geef je het  cadeau, je staat verstelt welke tips ik je kan geven door mijn jarenlange ervaring als juwelier. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en bedoelt voor het leven, je zult er elke dag plezier van beleven. Ik geef ze passie en liefde mee.

Denk je nu, wow een van deze Familie-hangers zou ik ook wel willen! Mail me dan gewoon op rolfengelen@lafacette.nl of app me op 06 337 327 73.

OPDRACHT
Ontwerp een hanger welke elk moment of herinnering kan uitbeelden.
UITDAGING
Het moet herkenbaar zijn. Eenvoudig en toch niet standaard en betaalbaar.
MATERIAAL
14 karaats goud, diverse combinaties zijn mogelijk. (*= 18 karaats op aanvraag)
STENEN
Diamant briljant slijpsel
PRODUCENT
Van Dooren Diamonds
IDEE & COPYRIGHT
Rolf Engelen, www,rolfjewelry.com
PRIJS
vanaf € 695,- (in 14 karaats goud, excl.collier)
SHARE