Kantoorproject

Tijdens mijn eerste gesprek met de klant zouden we het gaan hebben over het gaan vormgeven van een tweede kantoorruimte aangrenzend aan de bestaande ruimte. Na een uitgebreide vragenronde met o.a. de medewerkers bleek er veel meer behoefte was aan een grote kantoorruimte. De huidige manier van werken zou daardoor veel optimaler worden. Werkplekken met veel meer privacy, variabele hoogtes en tevens een plek waar men kan bellen/overleggen etc.. In deze ruimte zouden maximaal vier medewerkers moeten kunnen werken, echter indien er een persoon aanwezig was dan zou deze zich niet verloren moeten voelen. De inrichting mag stoer, maar moet vooral functioneel blijven.

Ik ben begonnen te kijken of ik met de bestaande meubels kon werken wellicht door het te omkasten en beplakken en wat de beste opstelling moest worden. Daarna aan de slag met het creëren van de aparte vergaderplek en de gehele akoestiek, het lichtplan en als laatste de materialisering. Vanaf het begin was wel duidelijk dat ik met hout wilde gaan werken

Ik heb drie uitvoeringen uitgewerkt om te laten zien dat het eerst om de vorm gaat en daarna kun je met materiaal verschillende uitstralingen geven. Het laatste is vooral afhankelijk van je persoonlijke smaak en gevoel.

Voor mij was het een erg leuke opdracht en ben trots op het ontwerpresultaat

Zoek je ergens een oplossing voor? Je bent al heel dichtbij…., bel of app me op 06 337 327 73, of mail naar hello@lafacette.nl . Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend! Groet Rolf.

OPDRACHT
Vormgeven van bestaande kantoorruimte 50m2
LOCATIE
Valkenswaard
CONCEPT
Flexibele werkplekken voor maximaal 4 personen
UITDAGING
Privacy met behoud van persoonlijk contact
SHARE