Licht & Liefde

Ruim 20 jaar geleden heeft mijn toenmalige goudsmid Martin, en tevens beeldend kunstenaar, een ring voor mijzelf gesmeed. Ik droeg op dat moment met veel plezier een model van een Italiaanse herenringen fabrikant, echter het was tijd voor iets unieks en tijdloos.

Deze tijdloze en strakke vorm, vormt nu weer de basis om op verder te gaan. Ik wil echter mijn thema van gelijkwaardig partnerschap samen met licht en liefde tot uiting brengen in de vorm waar ik al ruim 20 jaar verliefd op ben.

Gelijkwaardigheid en wederzijds respect is de basis van de relatie die ik heb met mijn vriendin. Ik koester deze elke dag. Onze liefde betekend voor mij het licht. Licht en liefde mijn levensmotto.

De uiteindelijke vertaling van al deze kenmerken en gevoelens heeft geleid tot model Rolf. Dit model heeft twee gelijke delen die ieder hun eigen weg mogen gaan, de diamant is de vertaling in wat de delen aan elkaar verbind. Vanwege z’n strakke vierkante vorm, heb ik gekozen voor een princess geslepen diamant.

Denk je nu, wow deze ring zou ik ook wel willen! Speciaal voor mij ontworpen? Mail me dan gewoon op rolfengelen@lafacette.nl of app me op 06 337 327 73

Je kunt ook kijken op mijn speciale sieraden website rolfjewelry.com

OPDRACHT
Een Partner-ring ontwerp voor mezelf!
UITDAGING
Integreren van de steen die ons verbind en alle vijf kinderen!
MATERIAAL
Goud 585 en diamant Princess geslepen 0.40ct
PRODUCENT
Made in Belgium
IDEE & COPYRIGHT
Rolf Engelen
SHARE