Hotelgevoel

Het hotelgevoel, wat is dat nou precies?

Om daar achter te komen ben ik eerst gaan onderzoeken wat dat hotelgevoel nu is. Waarom voelen we dat zo als we er zijn en waarom voelen we dat blijkbaar niet altijd thuis? Is het het gevoel dat daar alles klopt en thuis niet? Is het een gevoel van luxe die we ons thuis dan niet blijken te gunnen en wat is luxe? Allemaal erg interessante vragen met voor iedereen verschillende antwoorden.

Hier was de uitdaging de inloopkast en een grote tv die beide deel moesten uitmaken van het ontwerp. Door de plek van de inloopkast wist ik al snel dat een dunne tussenwand in de slaapkamer achter het kingsize bed de oplossing was. Maar dan vooral geen standaard wandje. Ik werd geïnspireerd door de bomen en takken in het bos, een plek waar velen rust vinden en aarden. Deze rust wilde ik graag in mijn ontwerp tot uiting brengen. Samen met het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals hout. En zo creëerde ik de “takkenbos” als tussenwand, welke bescherming biedt en doet wat hij moet doen. De tv en schuifdeur van de inloopkast zitten elkaar niet meer in de weg en doordat alles z’n eigen functie heeft voelt het heerlijk opgeruimd. Samen met de juiste samenstelling van materialen en kleuren geeft het je een fijn en veilig gevoel. Je wilt er heel graag zijn. Het hotelgevoel!

Zoek je ergens een oplossing voor? Je bent al heel dichtbij…., bel of app me op 06 337 327 73, of mail naar rolfengelen@lafacette.nl  Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend! Groet Rolf.

OPDRACHT
Ontwerp een nieuwe indeling met hotelgevoel
UITDAGING
De inbouwkast moet bereikbaar blijven en een grote TV is wenselijk
MATERIAAL
Hout
AANNEMER
Co Hagendoorn
IDEE & COPYRIGHT
Rolf Engelen
SHARE