Hippe cap met spatscherm

Wat een filmpje op Facebook kan doen!

Een goede jeugdvriend van me die een eigen jeanslabel heeft vroeg aan me of ik niet iets hips kon bedenken wat alle verkoopmedewerkers in de retail zouden kunnen dragen? Hij wil dat onder andere met zijn caps kunnen verkopen. Belangrijk voor hem is, dat we met z’n allen weer naar de winkels kunnen gaan en ons veilig en extra beschermd kunnen voelen. Mondkapjes maken ons zo incognito en dat is nou juist wat we met z’n allen niet moeten wensen.

Als we een paar maanden geleden met een bivakmuts over straat zouden hebben gelopen dan waren we waarschijnlijk gefilmd en aangehouden. Nu lijkt het wel werkelijkheid te gaan worden. Zelfs zwarte mondkapjes met mini spijkertjes zijn al gesignaleerd. Waar gaat dat naartoe. En de mondkapjes die wij kunnen kopen of maken werken slecht voor een heel laag percentage.

Wij willen graag die blije gezichten weer zien en laten zien. Van dat personeel wat die winkels zo speciaal maakt, namelijk dat persoonlijk contact met gericht advies.

Ook willen we met elkaar een steentje bijdragen om zo min mogelijk vrije ruimte op te eisen en zo is dit transparante gezichtsmasker ontstaan voor aan je cap.

Ik heb het al kunnen testen en wat het onderscheid van alle andere is dat het scharnierpunt anders ligt waardoor je je hoofd naar alle kanten makkelijk kunt bewegen en kantelen. Dit is cruciaal en veel hipper dan alle schermen die van je voorhoofd afstaan. Nadeel is dat we zullen moeten drinken uit een bamboo of papieren rietje. Kleinigheidje hou je, sorry

Wil je ook graag dit masker produceren en verkopen om zo jou steentje bij te dragen? Dat kan. Ik heb het ontworpen en jij kunt het produceren en verkopen. Mail me en samen komen we verder: rolfengelen@lafacette.nl

OPDRACHT
Maak een hip gezichtsscherm voor aan een cap
UITDAGING
Je moet je hoofd vrij kunnen bewegen en toch beschermd blijven
MATERIAAL
Kunstof PETG helder 0,5mm
DEALER & PRODUCENT
Reellshop.com
IDEE & COPYRIGHT
Rolf Engelen
SHARE

Wendbaar en hip gezicht spatscherm