TECHNISCHE TEKENINGEN

Aan elk van mijn projecten ligt een zeer gedetailleerde technische tekening aan ten grondslag. Iets moet in mijn ogen wel kloppen en dat kunt u wellicht terugzien in mijn doorsneden, aanzichten etc.. Omdat ik de vraag kreeg van een van mijn docenten of zij een van mijn tekeningen mocht gebruiken als voorbeeld voor mijn onlangs afgeronde opleiding tot interieur vormgever, heb ik besloten deze online te zetten.

De tekening van het gastatelier is geheel met de hand getekend, met een isometrie die ik volgens een van mijn docenten moest inlijsten! Ik heb diep respect voor al die technische tekeningen die zo vroeger zijn gemaakt, geweldig!

Zoek je ergens een mooie en functionele oplossing voor? Je bent al heel dichtbij…., bel of app me op 0626078666, of mail naar hello@lafacette.nl . Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend! Groet Rolf.

LICHTPLANNEN

Mijn grote voorliefde voor licht in al mijn projecten wordt natuurlijk ook beschreven in een zogenaamd lichtplan. Licht kan een ruimte maken of breken en het is de kunst hierin de juiste balans te vinden. Ook hier heb ik er een aantal van online gezet.

OPDRACHT
Technische tekeningen en lichtplannen
UITDAGING
Op de millimeter nauwkeurig tekenen
SOFTWARE
Microstation Connect
TEKENAAR
Rolf Engelen
SHARE