Rolf Engelen

Mijn carrière begon kort na het overlijden van mijn vader in 1987 als juwelier en sieradenontwerper in ons familiebedrijf te Nijmegen. Gelijktijdig startte ik mijn vierjarige studie succesvol aan de Vakschool te Schoonhoven. Naast het ontwerpen van sieraden is mijn belangrijkste passie het ontwerpen en ook zelf bouwen van in- en exterieurs met alles wat ermee samenhangt. Mede door mijn in ’t oog springende en functionele designs, gevoel voor materialen en een verrassende kijk op kleur, krijg ik vaak te horen: “Rolf, jij maakt alles mooier”. Ontwerpen van oplossingen, gevoel voor de juiste stylen, het is voor mij iets heel natuurlijks.

Enkele jaren geleden heb ik het besluit genomen om een andere passie te volgen en heb met succes een driejarige opleiding gevolgd tot interieur en product designer bij Perk-interieur te Eindhoven.

Mede door mijn nieuwsgierigheid naar elke uitdaging, heb ik naast m’n sieradenverleden ook diverse projecten inzake bouwen, verbouwen, licht en styling gedaan. Mijn meer dan veertig jarige praktijkkennis helpt me dan ook enorm om een functionele en originele oplossing te bedenken met een hoog gedetailleerd kwaliteitsniveau.

Vooral de juiste balans weten te vinden, is voor mij heel essentieel. Daarbij zullen meerdere facetten, zoals mijn liefde voor licht en detail een belangrijke rol spelen. Elk project is een uniek juweel, waarbij jou wensen van grote invloed zijn op het eindresultaat. Voor mij is de opdracht pas geslaagd als jij je er helemaal happy bij voelt.

Dus zoek je ergens een sierlijke en functionele oplossing voor, of wil je enkel persoonlijk advies? Je bent al heel dichtbij…., bel of app me op 06 337 327 73, of mail naar rolfengelen@lafacette.nl . Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend! Groet Rolf.

GEBOORTEPLAATS
Nijmegen
GEBOORTEJAAR
1966
BURGERLIJKE STAAT
Samenwonend, 5 kinderen
WOONPLAATS
Eindhoven
HOBBY'S
Vriendin en alle kinderen, onze hondjes, klussen, Zweden en vooral veel om mij heen kijken.
SHARE