Rolf Engelen

Mijn carrière begon als juwelier in ons familiebedrijf Engelen te Nijmegen. Ik volgde mijn studie aan de Vakschool te Schoonhoven en naast het ontwerpen van sieraden was mijn belangrijkste passie altijd het ontwerpen van interieurs, lichtoplossingen en architectuur. Door mijn in ’t oog springende ontwerpen, gevoel voor materialen en een verrassende kijk op kleur, kreeg ik vaak te horen: “Rolf, jij maakt alles mooier”.

Enkele jaren geleden heb ik dan ook het besluit genomen om me volledig toe te leggen op mijn passie en heb met succes een driejarige opleiding gevolgd tot interieur-designer bij Perk-interieur te Eindhoven.

Ik ben nieuwsgierig naar elke uitdaging en heb in de afgelopen dertig jaar veel ervaring opgedaan met vormgeving, bouwen, verbouwen, licht en styling. Ook was ik vaak onderdeel van het team dat het project realiseerde. Mijn opgedane praktijkkennis helpt me dan ook enorm om een functionele en originele oplossing te bedenken met een hoog gedetailleerd kwaliteitsniveau. Ik leer door te kijken!

Vooral de juiste balans weten te vinden in een ontwerp vind ik heel essentieel. Daarbij zullen meerdere facetten, zoals mijn liefde voor licht, glas en detail een belangrijke rol spelen. Elk project is een uniek juweel, waarbij uw wensen van grote invloed zijn op het eindresultaat. Voor mij is de opdracht pas geslaagd als u zich er helemaal happy bij voelt.

Zoek je ergens een mooie en functionele oplossing voor? Je bent al heel dichtbij…., bel of app me op 0626078666, of mail naar hello@lafacette.nl . Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend! Groet Rolf.

GEBOORTEPLAATS
Nijmegen
GEBOORTEJAAR
1966
BURGERLIJKE STAAT
Samenwonend, 5 kinderen
WOONPLAATS
Eindhoven
HOBBY'S
Vriendin en alle kinderen, Tennis, Klussen, Discomuziek, Kijken.
SHARE