Werkwijze

Het eerste persoonlijke contact is meestal telefonisch met het doel om kennis te maken.

In dit gesprek komt de vraag of het probleem naar voren waarmee u geholpen wil worden. Dat kan uiteenlopen van vragen over belangrijk te nemen beslissingen, vormen, interieur, exterieur, licht, styling, u vertelt! Samen maken we een afspraak om elkaar te gaan zien. In de aanloop hiernaartoe neem ik alvast de tijd vooronderzoek te doen en na te denken over oplossingen voor uw vraag of probleem.

Tijdens onze eerste ontmoeting gaan we samen dieper in op uw wensen en maken een begin naar het zoeken van de oplossing(en). Al het materiaal wat u verzameld heeft komt aan bod, dat kunnen zijn: al bestaande bouwtekeningen, voorkeuren van vormen, kleur, sfeerbeelden, u bent diegene die mij input geeft. Ik stel u en uw medewerkers (indien van toepassing) vragen om erachter te komen wat voor u/uw onderneming  functioneel is en wat het beste bij u past. Wie bent u en wat wilt u uitstralen? Dit is (samen met uw vraag) van essentieel belang voor mij als vormgever.

U kunt gaan nadenken waarvoor u mijn expertise voor wilt gaan inzetten. Uit ons gesprek haal ik de facetten die samen met het vooronderzoek uiteindelijk gaan resulteren in een advies of (voor)ontwerp. Dit zal functioneel en verrassend zijn. Ik maak o.a. gebruik van 3D visualisatie; u ziet zeer realistisch wat de oplossing gaat worden.

Vervolgens overleggen we samen de rolverdeling, fasering, planning en de financiën. Mijn doel is om een juweel van een ontwerp te realiseren waarin u centraal staat! En als ons dat samen lukt dan ben ik heel trots en blij.

Nieuwsgierig geworden? Bel, app of mail gewoon, vragen kost niets!

CONTACT
06 26078666 of hello@lafacette.nl
DE VRAAG?
U vertelt!
AFSPRAAK
Persoonlijke ontmoeting
UW WENSEN & WIE BENT U?
Ik stel u vragen
WAAR WILT U MIJ VOOR INZETTEN?
Advies/ Ontwerp/ Lichtplan/ Styling/ Probleemoplossend vermogen/ Masterplan
ONDERZOEK
De basis van alles!
3D VISUALISATIE
Zeer realistisch
SHARE