Werkwijze

Het eerste persoonlijke contact is meestal telefonisch met het doel om kennis te maken en vrijblijvend.

In dit gesprek komt de vraag of het probleem naar voren waarmee je geholpen wil worden. Dat kan uiteenlopen van vragen over het ontwerpen van een sieraad of belangrijk te nemen beslissingen, vormen, interieur, exterieur, licht, styling, jij vertelt!

Samen maken we een afspraak om elkaar te gaan zien. Ik bereken deze op basis van een uurtarief van 95,-* (zie tarieven) of wat we vooraf hebben afgesproken. In de aanloop hiernaartoe neem ik indien nodig alvast tijd wat vooronderzoek te doen, welke ik niet doorbereken.

Tijdens onze eerste ontmoeting gaan we samen dieper in op de wensen en maken een begin naar het zoeken van de oplossing(en). Al het materiaal wat je verzameld hebt komt aan bod, dat kunnen zijn: al bestaande bouwtekeningen, voorkeuren van vormen, kleur, sfeerbeelden, jij bent diegene die mij input geeft. Ik stel je en jouw medewerkers (indien van toepassing) vragen om erachter te komen wat functioneel is en wat het beste bij je past. Wie ben jij en wat wilt je uitstralen, wat wil je opgelost hebben? Dit is (samen met jou vraag) van essentieel belang voor mij als vormgever.

Hierna kun je gaan nadenken waarvoor je mijn expertise wilt gaan inzetten. Belangrijk is dat er een wederzijdse klik is.

Wil je dat een sieradenontwerp voor je maak dan zijn de stappen zoals ik hierboven heb beschreven iets anders. Bel of bericht me dan en ik vertel je vrijblijvend hoe we samen jou juweeltje gaan creëren. Mijn telefoonnummer en email vind je onderaan in deze tekst!

Uit ons gesprek haal ik de facetten die samen met het vooronderzoek uiteindelijk gaan resulteren in een advies of (voor)ontwerp. Dit zal functioneel en verrassend zijn. Ik maak o.a. gebruik van 3D visualisatie; je ziet zeer realistisch wat de oplossing gaat worden.

Vervolgens overleggen we samen de rolverdeling, fasering, planning en de verdere financiën. Mijn doel is om een juweel van een ontwerp te realiseren waarin u centraal staat! En als ons dat samen lukt dan ben ik heel trots en blij.

Zoek je ergens een mooie en functionele oplossing voor? Je bent al heel dichtbij…., bel of app me op 06 337 327 73, of mail naar hello@lafacette.nl . Ons eerste contact is geheel vrijblijvend! Groet Rolf.

CONTACT
Ons eerste contact is geheel vrijblijvend!
DE VRAAG?
U vertelt!
AFSPRAAK
Persoonlijke ontmoeting van meestal 2 uur!
UW WENSEN & WIE BENT U?
We stellen elkaar vragen en is er een klik!
WAAR WILT U MIJ VOOR INZETTEN?
Sieraadontwerp/ In- of exterieurontwerp/ Meubelontwerp/ Lichtplan/ Styling/ Probleemoplossend vermogen/ Masterplan/ Advies
ONDERZOEK
De basis van alles!
3D VISUALISATIE
Zeer realistisch
TARIEVEN
Uurtarief: 95,-* of conform offerte, Dagtarief 8 uren: 600,-* (*=exclusief reiskosten buiten een straal van 10km. postcode 5658). Tarieven gelden voor particuliere klanten en zijn inclusief 21% btw. Voor zakelijke klanten gelden andere tarieven. Neem voor een prijsopgave contact met mij op.
SHARE