Vanuit je luie stoel!

Een extra verdieping in de studio om nou eindelijk eens uit het grote raam te kunnen kijken. Daar werd ik natuurlijk wel door getriggerd. Toen ik meerdere malen in de ruimte was geweest, viel het me op dat vooral de inval van het daglicht geweldig was en vooral zo moest blijven. Maar ja hoe ga je dat dan doen was de grote vraag. Een extra uitdaging was dat de hele nieuwe constructie niet in de wanden vastgemaakt kon worden. Alles moest dus staan.

Eerst ben ik weer begonnen met wat nou de bedoeling moest worden van de entresol. De Studio bevind zich op de voormalige zolder van een oud gebouw met o.a. prachtige balken. Als eerste naar buiten kunnen kijken via het grote raam, vanuit je luie stoel, met een boek of gewoon omdat het kan. Ook wilde men zoveel mogelijk vierkante meters met zo min mogelijk verlies van de inval van het daglicht. En dan de uitdaging waar de trap zou moeten komen samen met extra opbergruimte. Kortom echt weer een project voor mij, heerlijk!

Ik had eigenlijk gelijk de diagonaal in mijn hoofd. Waar de trap moest komen geen idee maar dat ging ik wel zien. De eerste schuine lijn die ik heb gezet is nagenoeg ook het gehele ontwerp overeind gebleven. Het meest logisch om via de trap naar boven te gaan is via de reeds bestaande en zo kwam snel de plek in beeld. Alles viel daarna voor mij op z’n plek en na de eerste proef-renders was ikzelf weer zo verrast dat ik spontaan op een middag mijn ontwerp heb laten zien. En wauw wat een reactie, echt geweldig om mooie oplossingen te bedenken waar men dan zo op reageert. Ik ben er weer ontzettend trots op. Daar doe ik het voor.

Zoek je ergens een oplossing voor? Je bent al heel dichtbij…., bel of app me op 0626078666, of mail naar hello@lafacette.nl . Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend! Groet Rolf.

OPDRACHT
Een entresol in de studio
LOCATIE
Oirschot
UITDAGING
Een entresol zo vorm te geven dat deze zo min mogelijk de inval van het daglicht uit de studio wegneemt.
AANNEMER
N.n.b.
SHARE